top of page
Ara

Aile Birleşimi Vizesi

Güncelleme tarihi: 8 Kas 2018

Aile birleşimi vizesi halk arasında evlilik vizesi olarak bilinir. Yabancı ülke vatandaşları ile yurtdışında evlilik yapan Türk vatandaşlarının alabileceği bir vize türüdür. Turistlik vizelere göre daha ayrıntılı bir yapısı bulunmakla birlikte uzun bir süreç sonunda tamamlanabilmektedir.


İstenen evrakların fazlalığının yanı sıra yazılı sınav, sözlü mülakat ile dil yeterliliğinin alınacak belge ile kanıtlamak en önemli adımlardan biridir.Almanya'ya yerleşmek ve yaşamak istiyorsanız dil bilme zorunluğunun yerine getirilmesi gerekmektedir. Goethe Enstitüsü sınavlarına girerek bu sınavı kazanıp A1 sertifikası almanız gerekir.


Aile birleşimi vizesi için hazırlanacak evraklar hayati önem taşır, yanlış veya eksik evrak göndermek vizenizin reddedilmesine yol açacağı gibi bir sonraki başvurunuz içinde bazı sıkıntıları doğuracaktır. Profesyonel yardım almak bu konuda en önemli çözümdür. Uğur Tekin yabancı dil merkezi bu konuda deneyimli bir kurum olarak size en iyi çözümü sağlayacak ve Vize işlemlerinizi yakından takip edecektir.


SIFIRDAN başlayarak Almanca öğrenmek iyi bir eğitimle mümkün olacağı gibi sizinde kişisel olarak çalışmalarınız bu yolda daha kolay ilerlemenizi sağlayacaktır.


-Her gün düzenli olarak çalışın

-Öğrendikleriniz tekrar ederek konuyu iyi bir şekilde öğrenmeye çalışın

-Her gün yeni kelimeler öğrenmeye çalışın

-Sıklıkla konuşma egzersizi yapın ve arkadaş bulmaya çalışın


74 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page